ОСНОВНИ

*Политика за деца
За да осигурим тишина, спокойствие и романтика на нашите гости, не се допускат деца под 12 години. Въпреки това в семейната ни къща, може да отсядате с деца на всякаква възраст в периода от
01 ноември до 15 април. В тази къща може да отсядате и с деца над 10 години, както и с бебета (непроходили деца) по всяко време, но закуската и вечерята ще ви бъдат сервирани в пространството на къщата, в която сте настанени. Ваша е отговорността да осигурите тишина и спокойствие на останалите гости в общите части.

*Времето за закуска в летния сезон е между 9:00 и 11:00ч. (В сезона от ноември до април е между 10:00 и 11:00ч.)
 Кафе машината е на разположение по всяко време!
*Вечерята се сервира около 19:00 часа едновременно на всички гости. Ако се наложи да закъснеете в деня на настаняването Ви, но сте заявили вечеря, моля да ни уведомите предварително! Можем да Ви изчакаме, но не повече от един час. 
Малко преди да сервираме храната, ще чуете звън на камбана, който да Ви напомни, че е време да си изберете маса, на която да Ви сервираме. Когато времето не е подходящо за вечеря на открито, бъдете готови да се насладите на храната и интересни разговори с други наши гости, тъй като ще бъдете внимателно настанени на общи маси. След вечеря, прожектираме лятно кино, ако има мнозинство от желаещи.
Понякога сервираме и обяд ако не сме много натоварени и си го заявите предварително. Нямаме персонал и се стараем да даваме всичко от себе си за Вашият комфорт. Моля да ни извините, ако нещо не е както си го представяте!
*Настаняване и заминаване
-Настаняването е между 14:00 и 20:00 часа
-Време за напускане до 12:00 часа
-Ранно настаняване или късно напускане е възможно при наличност и с предварителна уговорка.

ОБЩИ

 За да запазим това място такова каквото е, имаме нужда от Вашето съдействие и разбиране.
*Всички предмети в интериорните и екстериорните пространства са с антикварна или художествена стойност и допринасят за визията и уюта на мястото. Моля Ви, да ги пазите и оставяте на същото място, след като ги разгледате.
Това важи за CD, грамофонните плочи и книгите.

*Вечер след 23.00ч. и сутрин преди 10.00ч. се съобразявайте с тези, които са дошли да потърсят тишина и спокойствие. Мястото не е подходящо за партита. Имайте предвид, че цялото строителство е от естествени материали, което го прави по-малко устойчиво на шум, удар и пожар.

*Не е предвидено за внасяне на храна и напитки отвън.
(изключение прави Cob Camp Family) 
При желание за консумация на Ваш алкохол, се заплаща такса тапа- 20лв. на бутилка.
*Употребата на храна и напитки по стаите е нежелано!Опитът до сега ни показа, че интериорът е крайно неподходящ за това!

*Не се допускат домашни любимци!

БЕЗ ЦИГАРЕН ДИМ

* Всички стаи, общи помещения и открити пространства в Cob Camp са зони без цигарен дим.
* Пушенето е разрешено само на обособените места на открито, както и пред  INDUSTRIAL CABIN и COB CAMP FAMILY

РЕЗЕРВАЦИИ . ПЛАЩАНЕ . АНУЛИРАНЕ

*Резервация може да направите чрез контактната форма на имейла в сайта или директно по телефона.
*За да потвърдим резервацията Ви, е необходимо преди всичко да сте прочели правилата и условията на мястото и да сте се съгласили с тях! Изисква се и капаро в размер на първата нощувка.
* Според нашата резервационна политика приемаме анулации без неустойка до 14 дни преди датата на настаняване.
*Храната и останалите нощувки се заплащат на място в брой.
*Авансовото плащане става чрез REVOLUT.
*Банкови данни: REVOLUT
IBAN    LT263250049713140383
BIC      REVOLT21 
ANZHELO ANGELOV
или чрез телефонен номер +359 896857400